Amazon Spin and Win Answer Today [All Amazon Today Quiz Answers 2020]

Amazon spin and win answer
Amazon spin and win answer

Hey everyone in this article you will get all the answers to amazon spin and win. If you want to be one of the amazon spin and win winners. Then you must have to give all the right answers. But you need to know first how to play amazon today’s quiz answers.

 

All the Answers of Amazon Spin and Win Winners

How to participate in amazon spin and win? Amazon spin and win today answer. Amazon spin and win quiz answer, Amazon wheel of fortune, amazon today quiz, amazon fitness resolution 2021, amazon spin and win 2020.

 

Spin and Win Amazon Today

Also, you can play amazon pay ring rewards, mi 10t series quiz, amazon general knowledge 2020. Another very special quiz game is LG SOUNDBAR SN4 QUIZ. If you want to play the wonder woman quiz you can also play that game.

 

What is The Daily Quiz Time Amazon?

All the quiz updates from 8 AM to 12 AM

ALSO READ  Flipkart Kya Bolti Public Answers Today 22 March 2021

amazon spin and win quiz

How to Play Amazon FunZone Quiz Game?

In this amazon fun zone quiz, you can play health essential quiz also, Amazon will announce an amazon spin and win announcement today. You can win amazon quiz answers win iPhone XR.

  • First, you have to download the Amazon application (Only mobile players can play and win this game)
  • Then open the amazon application
  • and search for the quiz you can see fun zone in prizes every day
  • Amazon daily quiz answers today
  • Scroll down and you will get all the amazon to win quiz answers.

Read the full article to get all the answers to the Amazon spin and win answers today.

 

AMAZON FITNESS RESOLUTION 2021

How to play amazon spin and win contest 2020. Here are all the rules and terms. ( Answers Below)

 

How to Play Amazon Fitness Resolution 2021?

  • Click the spin button to spin the wheel
  • After that answer, all the 1 question correctly to collect your prize
  • After correcting all the questions claim your prize by confirming your details

 

Spin The Wheel and Win Prizes Amazon (Amazon Fitness Resolution)

  • Dumbell
  • Lifelong Treadmill
  • Rs. 10,000 amazon pay balance
  • Nike Gym Bag

 

Terms & Conditions:

This amazon quiz contest will be available from 22nd, December 2020 at 12:00 am to January 5th, 2021.

Amazon Fitness Resolution 2021 Answers [Amazon Spin and win Answers Today] H2

 

Q1. Which is The Capital City of Maharashtra?

Answer: MUMBAI

 

AMAZON HOLIDAY SPECIAL SPIN AND WIN 

In this quiz game, you can win iPad air 10.5 inch Wi-Fi only 256GB Gold+Apple pencil, and many more prizes.

How to Play Amazon Amazon Holiday Special Quiz?

  • Click the spin button to spin the wheel
  • After that answer, all the 1 question correctly to collect your prize
  • After correcting all the questions claim your prize by confirming your details
ALSO READ  Flipkart Fake or Not Answers Today 22 March 2021

Prizes of this contest

Anything (Surprize by Amazon)

 

Amazon Holiday Special Quiz Answer

Q1.What is The Capital of Uttal Pradesh?

Answer: Lakhnow

 

AMAZON PAY RING OF REWARDS (Spin and Win Amazon)

This contest available from 25th December to 25th January.

 

 

Q1. How many days are in the month of December?

Answer: 31

 

Prizes of this contest

There is a total of 25 prizes you can win anything. Also, you can win up to Rs.1000

 

Mi 10T SERIES QUIZ ANSWER AND WIN

In this amazon mi 10t series quiz you have to answer all 5 questions. Enter the lucky draw to win the prizes.

 

How to Play Mi 10t Series Quiz?

  • The contest starts from 25th December 2020 to 14th January.
  • Click the spin button to spin the wheel
  • After that answer, all the 5 questions correctly to collect your prize
  • After correcting all the questions claim your prize by confirming your details

 

Prizes of Mi 10t Series Quiz

There is a total of 3 prizes that will give in this contest. The prize will be delivered to the winner on the 31st of March 2021. Answer all 5 questions correctly to win the prize.

 

Mi 10T Series Quiz Answer

Q1. Which of these are the features of the Mi 10T series?
Answer: All of these

 

Q2. What are the camera features of Mi 10T pro?
Answer: All of these

 

Q3. What is the refresh rate of the Mi 10T series?
Answer: 144Hz

 

ALSO READ  Top 15 Quiz Apps to Earn Paytm Cash in 2021

Q4. Which processor is used in Mi 10T series?
Answer: Qualcomm Snapdragon 865

 

Q5. Does Mi 10T is 5G ready phone?
Answer: Yes

 

Amazon Spin and Win Announcement

amazon spin and win result will be published on 31st January. The prize will be delivered on 31st march at the winner’s address.

 

AMAZON GENERAL KNOWLEDGE 2020

Answer all the 5 questions to enter the lucky draw to win the prizes.

 

How to play the amazon general knowledge 2020 quiz?

  • Click the spin button to spin the wheel
  • After that answer, all the 6 questions correctly to collect your prize
  • After correcting all the questions claim your prize by confirming your details

 

Amazon General Knowledge 2020 Quiz Answers

Q1. Lewis Hamilton won his seventh F1 driver’s world championship in 2020. Whose record did he match?
Answer: Michael Schumacher

 

Q2. When translated from Spanish to English, which viral TV series’ original name means “The House of Paper”?
Answer: Money Heist

Q3. Who curated the ‘One World: Together At Home’ virtual concert for WHO and international advocacy organization Global Citizen?
Answer: Lady Gaga

 

Q4. Which successful film’s story revolves around the poor Kim family and the wealthy Park family?
Answer: Parasite

 

Q5. Which popular 2020 song begins with the lyrics: “I said, certified freak/Seven days a week”?
Answer: WAP

 

Q6. Which actor, who shot to fame in 2020, played the lead role in ‘Wrong Side Raju’ which won the National Award for Best Gujarati Film?
Answer: Pratik Gandhi

Leave a Comment