Amazon The January Quiz Answers 7 January to 31st January | on january 1st, 1502 portuguese explorers landed at guanabara bay, on the coast of south america and named the city what?

Amazon The January Quiz Answers
Amazon The January Quiz Answers

Amazon The January Quiz Answers

Hey everyone I hope you are well. Today In this article you will know amazon the January quiz answers. So in this game, you can win Rs. 20,000. Daily amazon quiz is now live and also Amazon The January Quiz is also live on the Amazon application.

How to Play Amazon The January Quiz Game?

  1. First, download the Amazon application. If you already have the updated application.
  2. Next, open the amazon application and search for a quiz how to play amazon the january quiz
  3. Then click on FunZone ( win prizes with daily games, quizzes, and puzzles)
  4. After that click on the “January Edition,” Answer & Win Rs.20,000 how to play amazon the January quiz game
  5. After that click starts to play the quiz.
  6. amazon the January quiz prize money
  7. There will be a total of 8 questions & you have to give all the answers correct. Then you can win an assured prize.

Amazon The January Quiz Prizes

  • There is a total of 1 prize & that will be given under the January quiz contest.
  • The prize will be credited on 13th February 2021

Amazon The January Quiz Terms & Conditions

You need to fulfill the following eligibility criteria to enter the Contest:

(a) You should be an individual legal resident of the Republic of India;

(b) You should have set India as your current country in your account settings on Amazon.;

(c) You have a billing address within the territory of India;

Checkout- Amazon Spin and Win Answer Today

(d) You should be of age 18 years or above at the time of entry into the Contest; and

(e) You should have a valid proof of identity and age in the form of a copy of PAN Card / Driving License / Voter ID/ Indian passport.

Employees of Amazon, their immediate family members (spouses, domestic partners, parents, grandparents, siblings, children, and grandchildren), and Amazon’s affiliates, advisors, advertising/Contest agencies are not eligible to enter the Contest. 

Amazon The January Quiz All 8 Answers

Q1. On January 1st, 1502 Portuguese explorers landed at Guanabara Bay, on the coast of South America, and named the city what?

ALSO READ  Flipkart FYI Answers Today 22 March 2021

Answer: Rio De Janeiro

Q2. On January 3rd, 1959 what state has a landmass of about 1/5th of the other states put together, became the 49th US state?

Answer: Alaska

Q3. 15th January is observed as the Indian Army Day, as this was the day when ___________ took over as Commander in Chief. Fill in the blanks

Answer: KM Cariappa

Q4. National Voter’s Day is observed on 25th January to celebrate the foundation day of which organization?

Answer: Election Commission of India

Q5. In 2019, in a Test match played in January, which Indian spinner took a five-wicket haul as India made Australia follow on at the SCG?

Answer: Kuldeep Yadav

Q6: Detectives Marcus Burnett and Michael Lowrey are the central characters in which movie released in January 2020?

Answer: Bad Boys for Life

Q7. The original name of which famous figure from the music industry having his birthday on January 8th, was David Robert Jones?

Answer: David Bowie

Q8. The Pattadakal dance festival, usually held in January held in a UNESCO World Heritage site in which Indian state?

Answer: Karnataka

Leave a Comment