Flipkart Daily Trivia Answers Today 22 February 2021

"<yoastmark

Flipkart Daily Trivia Answers

Flipkart Daily Trivia Answer 22 February: Here you will get Flipkart Daily Trivia Answers. I will tell you all the Flipkart Daily Trivia Answers today. In the Daily Trivia quiz, you will get all the general knowledge basis questions.

If you want to play the Flipkart Daily Trivia Quiz game then follow the instruction below to play the game. You can win exciting rewards, Flipkart gift voucher.

You can earn prizes if you give daily trivia 5 correct answers. Yes, you can give 5 correct answers because you will get all the 5 answers Flipkart Daily Trivia answers today below.

On our website, you will also get the answers Flipkart beat the genius Answers today. Flipkart big buzz challenge answers.

Flipkart prize wali paathshala answers today, Flipkart daam Sahi hai answers today.

How to Play the Flipkart Daily Trivia Quiz?

  • Update Flipkart application from google play store
  • Then open the application & click on the video
  • After that, you can see all the Flipkart quiz games below

Details of Flipkart Daily Trivia Quiz

Quiz Name: Flipkart Daily Trivia Answers

Prizes: Exciting Rewards

Question Type: General Knowledge

Quiz Owner: Flipkart Company

Quiz Time: Daily 12.00 AM to 11.59 PM

Flipkart Daily Trivia Quiz Participation Details

  • User’s age should be 18+ as per voter ID card to participate in Daily Trivia Quiz
  • User must have a valid Flipkart account with mobile number & Gmail account
  • This Quiz Game run daily and update at 12 AM
  • Winners announced after 15 days of playing the quiz
  • You can see the reward in the My Rewards section
ALSO READ  Flipkart Crime Stories Quiz Answers Today 22 March 2021

Flipkart Daily Trivia Answers Today 22 February

Q – 1) Kinect is a line of motion sensing input devices for which gaming console?

Answer: Xbox

Q – 2) Kinect is a line of motion sensing input devices for which gaming console?

Answer: Commando

Q – 3) Which planet’s English name contains an equal number of vowels and consonants?

Answer: Uranus

Q – 4) Founder of Naukri.com, Sanjeev Bikhchandani is also the founder of

Answer: 99Acres

Q – 5) The alternate name for which Indian classical dance form is ‘Jagoi’?

Answer : Manipuri

Flipkart Daily Trivia Answers Today 12 February

Q1) The character Ethan hunt is associated with which film series?

Answer: Mission Impossible

 

Q2) Smells Like Teen Spirit is a song by which American Rock band?

Answer: Nirvana

 

Q3) Which film was being screened when the Uphaar cinema fire tragedy took place?

Answer: Border

 

Q4) Shankar Dada zindabad is a Telugu remake of which Bollywood film?

Answer: Lage Raho Munna Bhai

Q5) Which of the widely popular TV characters is an nuclear safety inspector?

Answer: Homer Simpson

 

Flipkart Daily Trivia Answers Today 11 February

Q1) Eklavya was the cousin of which famous character in the Mahabharata?

Answer: Krishna

 

Q2) Which lake in Sikkim is named after Guru Rinpoche, founder of Tibetan Buddhism?

Answer: Gurudongmar

 

Q3) Helicopter service company Pawan Hans is owned by Indian Government and

Answer: ONGC

 

Q4) Which company is the owner of the air purifier brand Blueair?

Answer: Unilever

 

Flipkart Daily Trivia Answers Today 10 February

 

Q1) Which football club contests the Kolkata Derby with long-time rival East Bengal?

Answer: Mohun Bagan

 

Q2) Who gives the points for the fair play award in the IPL?

Answer: Umpires

 

Q3) Who is the first Indian woman to win an Olympic medal?

Answer: Karnam Malleswari

 

Q4)Which swimmer from West Bengal was the first Indian to cross the English Channel

ALSO READ  Flipkart Kaun Who Did It Answers Today 16 March | Who is The Killer?

Answer: Mihir Sen

Q5) Which Australian bowler gave the nickname Jinx to cricketer Ajinkya Rahane?

Answer: Shane Warne

 

Flipkart Daily Trivia Answers Today 9 February

Q1) Slumdog Millionaire, that sweeped the Oscars, was based on whose novel?

Answer: Vikas Swarup

 

Q2) Which Bollywood classic was dubbed into Tamil and renamed as ‘Akbar’?

Answer: Mughal-e-Azam

Q3) Three films of which film series are set in the fictional island of Isla Nublar?

Answer: Jurassic Park

 

Q4)The song ‘Man Kyon Bahka’ from the film Utsav is a rare duet by Lata Mangeshkar and…

Answer: Asha Bhosle

Q – 5) Originally which of these famous characters from Hollywood films had the first name Minch?

Answer : Yoda

Flipkart Daily Trivia Answers Today 8 February

Q 1) By what name do we better know Barbara Millicent Roberts?

Answer: Barbie

Q2) Located on the Indravati river which is the widest waterfall in India?

Answer: Chitrakote

Q3) The most liked individual on Facebook is a ?

Answer: Footballer

Q4) Cyrus Mistry was the first non-Indian to lead Tata Group. He is a citizen of

Answer: Ireland

Q 5) Doctor Strange made a cameo in which of the MCU movies?

Answer: Thor : Ragnarok

Flipkart Daily Trivia Answers Today 7 February

Q1)

Answer: Chuni Goswami

Q2)

Answer: Viswanathan Anand

Q3)

Answer: John Isner

Q4)

Answer: Football

Q5)

Answer: ICC

Flipkart Daily Trivia Answers Today 5 February

Q1) Percy Spencer invented the ___ when he noticed a melted chocolate in his pocket.

Answer: Microwave oven

Q2) At the age of 25 years and 11 months, who is the youngest Lok Sabha member ever?

Answer: Chandrani Murmu

Q3) In which village of Begusarai did nationalist poet Ramdhari Singh ‘Dinkar take birth?

Answer: Simariya

Q4) A manufacturer of stainless steel, Mukand Ltd is a company owned by which group?

Answer: Bajaj

Q5) Which Indian state was the first to have an independent candidate as CM?

Answer: Odisha

 

Flipkart Daily Trivia Answers Today 4 February

Q1: Sachin Tendulkar Is Not The First Cricketer To Win Which Of These Awards?

Answer 1: Arjuna Award

ALSO READ  Today OYO Answer 18,19, 20, 21 April | National Clean Energy Fund was launched in the year?

 

Q2: Which Country Will Host Men’s Hockey World Cup In 2023 For A Record 4th Time?

Answer 2: India

 

Q3: In Which Sport Did Indian Paralympian Devendra Jhajharia Win A Gold Medal?

Answer 3: Javelin Throw

 

Q4: Who Is The Only Indian To Score 200 In ODI And 300 In Test Match?

Answer 4: Virender Sehwag

 

Q5: By 2022, Which City Will Become The First To Host Both Summer And Winter Olympic Games?

Answer 5: Beijing

 

Flipkart Daily Trivia Answers Today 3 February

Q1) Who played the role of Salman Khan’s coach in the Ali Abbas Zafar film Sultan?

Answer: Randeep Hooda

Q2) In the 2008 film Oye Lucky! Lucky Oye! _____ plays a triple role.

Answer: Paresh Rawal

Q3) The animated Aladdin of the famous 1992 film was modeled after whom?

Answer: Tom Cruise

Q4) How do we better know Peter Gene Hernandez as?

Answer: Bruno Mars

Q5) Who made her debut in Trishul and then became famous with her role in ‘Noorie?

Answer: Poonam Dhillon

Flipkart Daily Trivia Answers Today 2 February

Q1: Which Of These Facial Features Does The Painting Of Mona Lisa Lack?

Answer 1Eyebrows

Q2: Goa Government’s App-Based Taxi Service Is Named Goa___.

Answer 2:Miles

Q3: Tamil Is One Of The Official Languages Of Which Of These Countries?

Answer 3:Singapore

Q4: In Its Earliest Days Computing Power Was Measured In What Unit?

Answer 4: Kilo-Girls

Q5: Which Of These Japanese Companies Is Not Named After Its Founder?

Answer 5:Sony


LATEST UPDATE FLIPKART QUIZ ANSWERS

 

Flipkart FYI Answers Today

Flipkart Kaun Who Did It Answers Today

Flipkart Big Buzz Challenge Answers Today

Flipkart Daam Sahi Hai Answers Today

Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today

Flipkart Beat The Genius Answers Today

Flipkart Ladies vs Gentleman Answers Today

Flipkart Kya Bolti Public Answers Today

Leave a Comment